Apostolis

Είπαν για τον Γ.Νταλάρα...

1,091 posts in this topic

Μπορει να μην ειναι και τοσο τραγικα αυτα που διαβαζουμε, αλλα δεν μας καλυπτουν θετικα κιολας.

Κι ας υποθεσουμε οτι οι περισσοτεροι δεν ενιωσαν το μεγεθος της φρικης που ζησαμε εμεις απο κοντα.Η Ελενιτσα ομως που τον γνωριζει ακουγεται απροθυμη και χωρις ιδιαιτερη θερμη, και ειναι απαραδεκτο να μασαει τα λογια της και ν αφηνει αρνητικο υποννοουμενο στο θεμα χαρακτηρα...''ας δουμε την τεχνη του κι οχι τον ανθρωπο''???!!!!....

Αν αυτους που θεωρουσαμε δικους του ανθρωπους εκφραζονται ετσι ουδετερα, τι περιμεναμε τοτε απ τους αλλους?

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αμ ο αλλος ο κυριος Ανδρέου (Ο αντρας της αν δεν κανω λάθος..) που καποτε ο θείος

κοντεψε να παρεξηγηθει με τον κ.Λ.Παπαδοπουλο (στο "Μη μιλάς") για την πάρτη του προκειμενου να του σταθει στα πρωτα του δυσκολα

οπως και να το κανουμε βηματα...που είναι;;;;Μια γνωμη μια υποστηριξη ΤΙΠΟΤΑ ετσι για τους τυπους...δεν αξιζει ο Γιωργος για εσας βρε αχαριστα ατομα..;;

Μάριε δεν έγινε ακριβώς έτσι....Δεν κόντεψε να παρεξηγηθεί ο Νταλάρας με τον Παπαδόπουλο για τον Ανδρέου.

Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος τα γράφει στο βιβλίο "Τα τραγούδια γράφουν την ιστορία τους".

31cbd35b.jpg

2-14.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Θανο η ιστορια ειναι ετσι..Ομως μενω στην ουσια οτι ο κυριος αυτος δεν ηταν απλα καποιος συνεργατης του

που απλα περασε και δεν συνεχισε η συνεργασια τους.. επειτα νομιζω αρκετες φορες αργοτερα συνεργαστηκαν..

Γιατι τετοια ουδετεροτητα και ανεπαρκεια απο μερους τους δεν μπορω να καταλαβω..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εντάξει δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου σαφώς. Και φυσικά δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνούν όλοι μαζί του. Μπορούν να εκφράσουν την αντίρρηση τους. Δεν θα με χάλαγε αν έβγαινε και έλεγε κάτι του στυλ: "δεν συμφωνώ καθόλου με τις δηλώσεις αυτές αλλά θεωρώ πως πρέπει να του δωθεί η ευκαιρία να εξηγήσει τι εννοούσε και φυσικά καταδικάζω ενέργειες χουλιγκάνικου τύπου. Όποιος έχει αντιρρήσεις με τις όποιες δηλώσεις ενός καλλιτέχνη ή ενός ανθρώπου γενικά ας τις εκφράσει αλλά χωρίς να βιαιοπραγεί. κλπ" Τα υπονοούμενα που δεν είναι ακριβώς υπονοούμενα αλλά προσπάθεια να κρατήσω ίσες αποστάσεις μου δίνει την αίσθηση του δεν έχω ακριβώς γνώμη. Δεν μπορεί να μην έχεις.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ακριβως..ξεκαθαρες κουβεντες..

Καλυτερα για να ξερεις με ποιον εχεις να κανεις..Τελος παντως κλεινω το θεμα εδω...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Έχω διαβάσει τόσες και τόσες δηλώσεις αυτές τις μέρες. Να σας πω κάτι; Τελικά δεν με ενδιαφέρει τι λένε και πώς το λένε και γιατί το λένε! Μα καθόλου δεν με ενδιαφέρει πια! Εάν θεωρούν πως έτσι πρέπει να μιλήσουν ή να μη μιλήσουν καθόλου δικό τους θέμα. Και της συνείδησής τους κυρίως. Αυτός που έχει λόγο να κρίνει την στάση τους και να κάνει μια σούμα φίλων, εχθρών και ντεμέκ φίλων (εάν έχει τέτοια διάθεση) είναι ο ίδιος ο Νταλάρας.

5 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Όπου υπάρχει φτώχεια υπάρχει και γκρίνια.

Δυστυχώς όσο τα πράγματα στον τόπο μας θα χειροτερεύουν, τέτοια φαινόμενα σαν αυτό με τον Γιώργο θα υπάρχουν.Αύριο-μεθαύριο κάποιος άλλος ''Νταλάρας'' θα γίνει το μαύρο πρόβατο για μια μερίδα μυαλών,που αν ποτέ φτάσουμε στο σημείο να μας κάνει ότι θέλει τότε ζήτω που καήκαμε. Όσο για το ποιοί είναι οι πραγματικοί φίλοι του και ποιοί όχι, αυτό είναι όντως θέμα δικό του.

Εμείς πάντως τον αγαπάμε και είναι ένας δικός μας άνθρωπος,μια προέκταση της οικογένειάς του καθενός μας.

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Συμφωνώ με τον kostav εμείς τον αγαπάμε έτσι και αλλιώς και τα πράγματα γενικά δεν είναι καλά οπότε πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Απο σχολιο στο ΥΤ στο βιντεο του "Με τελείωσες" απο τον συνθετη (το σχολιο αναρτηθηκε μολις χθες..)

"O Νταλάρας θεωρώ ότι το σφράγισε με την ερμηνεία του ! Ανάμεσα σ' αυτούς που ενδιαφέρθηκαν με πάθος να το τραγουδήσουν τότε, ήταν η μοναδική Ελένη Βιτάλη. Όντως, άρεσε πάρα πολύ στον Καζαντζίδη και μάλιστα μου το είχει "ψιλο-τραγουδήσει" σε παρέα !!! Ακολούθησε η Πίτσα Παπαδοπούλου και πολλοί αλλοι. Το έχω ακούσει άπό όλους σχεδόν τους έλληνε τραγουδιστές. Τελικά ήταν κι αυτό ένας σταθμός στην πορεία μου. Αυτά για την ιστορία..

Τους ευχαριστώ όλους."

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΛΗΣ

4 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

''Γιώργο Νταλάρα, μακάρι να είχαμε κι άλλους σαν κι εσένα σε αυτόν τον έρμο τον τόπο.Μακάρι!Κι ας μην καταλαβαίνουν κάποιοι.Σήμερα (με όσα έγιναν το πρωί) νιώθω την ανάγκη να το βροντοφωνάξω!''

Την δήλωση την έκανα εγώ.Να μου συγχωρήσετε την αμετροέπεια αλλά εκτόνωσα συσσωρευμένη αγάπη κι εκτίμηση...

7 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Περί Γιώργου Νταλάρα

Από τον

Παύλο Παπαδημητρίου

Γράφω τέσσερα λεπτά πριν απ τις δύο το πρωί της Δευτέρας. Γιατί; Διότι εδώ και μια ώρα παρακολουθώ στην ΕΤ1 τη συναυλία-αφιέρωμα στο Σταύρο Κουγιουμτζή απ' το Ηρώδειο. Κεντρικό πρόσωπο ο Γιώργος Νταλάρας. Όπως για κάθε δημόσιο πρόσωπο καθένας απο μας διατηρεί το δικαίωμα της γνώμης και της άποψής του. Άρα λοιπόν έχω κι εγώ δικαίωμα στην άποψη. Κι η άποψή μου (τώρα που στην ουσία ξαναβλέπω τη 45χρονη ζωή μου ακούγοντας μουσικές θείες κι αναπολώντας εποχές πιο αθώες για όλους μας) για τον Γιώργο Νταλάρα, ξημερώματα Δευτέρας 9 Ιουλίου είναι η εξής: Πρόκειται για στυλοβάτη του Ελληνικού πολιτισμού στη μεταπολεμική περίοδο το όνομα του οποίου θα παραμείνει αθάνατο στους αιώνες των αιώνων. Ξέρω πόσο θα τσαντιστούν διάφοροι και διάφορες αλλά η τσαντίλα τους μ' αφήνει παγερά αδιάφορο. Και προφανώς δεν πρόκειται ν' απολογηθώ σε ΚΑΝΕΝΑΝ επειδή αγαπώ και παραδέχομαι τον Νταλάρα. Επειδή τον αγαπώ ως ερμηνευτή και τον παραδέχομαι ως επαγγελματία.

Ο Νταλάρας είναι μακράν ο πληρέστερος Έλληνας τραγουδιστής όλων των εποχών. Έχει τραγουδήσει τα ΠΑΝΤΑ. Και τους πάντες. Και το' χει κάνει με τρόπο ανατριχιαστικά δυνατό και συναισθηματικά (όχι απλά δυνατό αλλά) πανίσχυρο. Κι όποιοι συνθέτες συνεργάστηκαν μαζί του (ακόμη κι οι διαχρονικά παμέγιστοι) του βγαλαν το καπέλο ακόμη κι αν κάποια στιγμή....πλακώθηκαν και τσακώθηκαν. Επίσης ο Νταλάρας είναι απ' τους μεγαλύτερους και καλύτερους πρεσβευτές της Ελλάδας στο εξωτερικό. Και σας μιλάω για όλες τις γωνιές του πλανήτη. Τον έχω ακούσει...στα ξένα και σας το βεβαιώνω. Περιττό να θυμίσω ακόμη σε πόσους νέους καλλιτέχνες (και νυν επιφανείς αστέρες της λαϊκής και ροκ ελληνικής μουσικής σκηνής) έχει δώσει ευκαιρίες.

Δε θεωρώ τον Νταλάρα άγιο, ούτε αλάνθαστο. Και ναι, τον θεωρω μέρος του συστήματος. Δε θα γινόταν άλλωστε να' ναι κάτι διαφορετικό. Άλλο όμως αυτο κι άλλο στο όνομα μιας απίστευτης σύλληψης του όρου" δημοκρατία" ν' ανεβαίνει στη σκηνή και κάποιοι να του πετούν καρέκλες και αναπτήρες φορτώνοντάς του (κατά εκπληκτικό τρόπο) όλα τα δεινά του μεταπολιτευτικού συστήματος!!!! Και παράλληλα να βλέπω υπερασπιστές των εις βάρος του επιθέσεων (με προφανή στόχο τον εξευτελισμό του) πολιτικούς που μάχονται....για την αξιοπρέπεια του ανθρώπου!!! Ή που δεν αντιλαμβάνονται ότι είναι απολύτως δημοκρατικό μου δικαίωμα να παρακολουθήσω μια συναυλία επειδή αυτό επιλέγω για την ψυχαγωγία μου!!!

Ο Νταλάρας σ' όλη του τη διαδρομή είναι απολύτως σίγουρο ότι έκανε και λάθη. Δυστυχώς όμως το μεγαλύτερο λάθος του ήταν ότι...πέτυχε! Κι ότι πάντα σεβόταν τον "πελάτη του". Είτε στη δισκογραφία του είτε στις live εμφανίσεις του. Γιατί έτσι πέτυχε! Κι έτσι έγινε σημαντικός και μεγάλος. Κι αυτό δε συγχωρείται σε ταλαντούχους ανθρώπους που δούλεψαν σα σκυλιά....Και να ξέρετε και κάτι άλλο: Αυτοί οι άνθρωποι τους οποίους παρακολουθώ όλη νύχτα στη συναυλία να τον χειροκροτούν, να συγκινούνται και (πάνω απ όλα) να ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ μαζί του δεν είναι ούτε μαλάκες ούτε απολίτιστοι.

Προχώρα Γιώργο όσο βαστάνε τα κότσια σου. Εγώ κρατώ τον χαρακτηρισμό του μεγαλύτερου όλων, του Βασίλη Τσιτσάνη, για σένα. Που όταν ρωτήθηκε για τον κατά τη γνώμη του καλύτερο μετα-ρεμπέτη στην ελληνική μουσική είχε απαντήσει απλά και αφοπλιστικά με τη γνωστή χροιά της φωνής του: "Ο υπέροχος Νταλάρας".....

http://www.pamesport...giwrgoy-ntalara

4 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Ένιωθα ελλιπής και ανίκανη να είμαι τραγουδίστρια»

Ιουλ 12-2012

«Η δική μου γενιά από ανάγκη και συνειδητά κάνει υποχωρήσεις. Εγώ ήθελα να βρίσκομαι σε αυτή τη δουλειά και τον χώρο» δηλώνει η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

«Μαθαίνεις, ωριμάζεις, βρίσκεις τον εαυτό σου και αρχίζεις να επιλέγεις εσύ τις συνεργασίες σου, να είσαι με τον κόσμο που αισθητικά ταιριάζεις αφού όταν είσαι στο ξεκίνημα, δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Στην αρχή δεν είχα δώσει στίγμα, δεν είχα δισκογραφική δουλειά, δεν απέρριψα ποτέ κανέναν, έκανα τη γύρα μου και ξέρω τι μου αρέσει να κάνω. Το σίγουρο είναι ότι πήρα κάτι από όλες μου τις συνεργασίες, αλλά δεν θα σταματήσω να λέω πόσο ευγνωμονώ τον Νταλάρα που είδε κάτι σε μένα τότε που ένιωθα ελλιπής και ανίκανη να είμαι τραγουδίστρια. Με έριξε στα βαθιά και μου έμαθε πόση δουλειά απαιτεί το τραγούδι» συμπληρώνει η τραγουδίστρια στο «Θέμα».

http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/200444/eleonora-zoyganeli-eniotha-ellipis-kai-anikani-na-eimai-tragoydistria

9 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bregovic για τον Νταλάρα: "Giorgos Dalaras, the biggest Greek singer of all time"

9 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

O Μιχάλης Χατζηγιάννης σε συνέντευξή του στον Χαράλαμπο Παπαδάτο για το περιοδικό "On Blue" (Καλοκαίρι 2012) που διανέμεται δωρεάν στα ταξιδιωτικά πλοία.

Ερ: Υπάρχει ένα ρεύμα αντιγραφής του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ερμηνευτικά, μουσικά. Σχολίασέ το.

Απ:Οι αντιγραφές από μόνες τους ανήκουν σε ένα δεύτερο επίπεδο, ό,τι ακολουθεί και δεν πρωτοπορεί πέφτει στο κενό, μένει πίσω, δεν καινοτομεί. Σε αυτή την περίπτωση όμως, όποιος επιλέξει να κάνει μια αντιγραφή αναπόφευκτα επιλέγει να αντιγράψει μόνο την εμπορική διάσταση του όλου εγχειρήματος, γιατί το καλλιτεχνικό δεν αντιγράφεται. Και εδώ είναι η διαφορά. Και εγώ έχω επηρεαστεί απο καλλιτέχνες όπως ο Νταλάρας, η Αλεξίου, η Γαλάνη, αλλά δεν ήθελα να γίνω πανομοιότυπος, ήθελα να πάρω τα στοιχεία που ήταν πιο κοντά σε μένα και να πορευτώ με τον εαυτό μου, όχι σαν κάποιος άλλος.

Ερ: Τώρα που μου ανέφερες το όνομα του Γιώργου Νταλάρα, θα ήθελα να μου σχολιάσεις τις επιθέσεις που δέχθηκε.

Απ:Θεωρώ ότι ήταν ένας καλλιτεχνικός κανιβαλισμός, θα μπορούσε ο καθένας να επιλέξει αν θα πάει ή δεν θα πάει, να χειροκροτήσει ή όχι ή να καθίσει στο σπίτι του. Η πολιτική σαφώς και δεν χωρά στο τραγούδι, αλλά αυτό που παρακολουθήσαμε ήταν ανήθικο, αντιδημοκρατικό, παρακμή και αντίθετο στην τέχνη.

4 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Για τις επιθέσεις που δέχτηκε ο Γιώργος Νταλάρας μίλησε μεταξύ άλλων στο περιοδικό ΕΓΩ ο Μάριος Φραγκούλης τασσόμενος στο πλευρό του τραγουδιστή και δηλώνοντας ότι ο ίδιος στενοχωρήθηκε για ό,τι συνέβη.

«Με στεναχώρησε πάρα πολύ, γιατί ο Γιώργος Νταλάρας έχει γράψει ιστορία. Πιστεύω φυσικά ότι ήταν λάθος να ανακατευτεί με πολιτικά θέματα, ιδιαίτερα σε μία τόσο δύσκολη, επικίνδυνη και ευαίσθητη στιγμή στη συνείδηση του Έλληνα.

Λυπήθηκα πάρα πολύ, γιατί αγαπώ πολύ τον Γιώργο Νταλάρα και του χρωστώ πολλά πράγματα. Από την αρχή της πορείας μου με αγκάλιασε. Ήταν πραγματικός συνάδερφος και του χρωστάω μία ζωή. Πιστεύω ότι ήταν μία λάθος στιγμή για τον ίδιο» είπε o ερμηνευτής.

http://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/400412/lupithika-polu-gia-ton-dalara/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Για τις επιθέσεις που δέχτηκε ο Γιώργος Νταλάρας μίλησε μεταξύ άλλων στο περιοδικό ΕΓΩ ο Μάριος Φραγκούλης τασσόμενος στο πλευρό του τραγουδιστή και δηλώνοντας ότι ο ίδιος στενοχωρήθηκε για ό,τι συνέβη.

«Με στεναχώρησε πάρα πολύ, γιατί ο Γιώργος Νταλάρας έχει γράψει ιστορία. Πιστεύω φυσικά ότι ήταν λάθος να ανακατευτεί με πολιτικά θέματα, ιδιαίτερα σε μία τόσο δύσκολη, επικίνδυνη και ευαίσθητη στιγμή στη συνείδηση του Έλληνα.

Λυπήθηκα πάρα πολύ, γιατί αγαπώ πολύ τον Γιώργο Νταλάρα και του χρωστώ πολλά πράγματα. Από την αρχή της πορείας μου με αγκάλιασε. Ήταν πραγματικός συνάδερφος και του χρωστάω μία ζωή. Πιστεύω ότι ήταν μία λάθος στιγμή για τον ίδιο» είπε o ερμηνευτής.

http://www.newsbeast...gia-ton-dalara/

Στο παρακάτω Link αναφέρει και τα εξής:

«Πιστεύω ότι ήταν μια λάθος στιγμή για τον ίδιο. Δεν μπορώ να απολογηθώ για τον Γιώργο Νταλάρα, όμως σίγουρα θα πρέπει να υπενθυμίσω σε όλο τον κόσμο ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους φιλέλληνες και σπουδαίους καλλιτέχνες της χώρας μας. Ίσως επηρεάστηκε προς λάθος κατευθύνσεις. Δεν του άξιζε, όμως, τέτοια αντιμετώπιση. Θα έπρεπε να είμαστε πιο επιεικείς. Όλοι είμαστε θυμωμένοι και πρέπει να μάθουμε και να συγχωρούμε» κατέληξε.

http://www.inews.gr/...rgo-ntalara.htm

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Να τον συγχωρέσουμε για ποιο πράγμα;; Δεν κατάλαβα....;; :eyebrow2:

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Για τις δηλώσεις του (τις παραποιημένες ή αυτές που κατάλαβε ο καθένας από τους συναδέλφους του)...

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Για το οτι επηρεαστηκε σε λαθος κατευθυνσεις. Συμφωνα με τον φραγκουλη αλλα και οσους αλλους το πιστευουν αυτο.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Γιώργος Σαμπάνης: «Το μουσικό μου πρότυπο είναι ο Γιώργος Νταλάρας»

Το μουσικό του πρότυπο του Γιώργου Σαμπάνη από παιδί ήταν ο Γιώργος Νταλάρας.

Ο τραγουδιστής, παρά το γεγονός ότι τον έχουν κατατάξει στους ποπ τραγουδιστές, εξηγεί στο περιοδικό Εγώ: «Θεωρώ τον Νταλάρα ένα σπουδαίο τραγουδιστή κι ένα σπουδαίο εκπρόσωπο της ελληνικής μουσικής. Όλες του οι επιλογές ήταν ξεχωριστές και σημαντικές για την τέχνη και τον πολιτισμό της χώρας μας. Τα τραγούδια του, οι συνεργασίες του, ο τρόπος που προσπαθεί να γνωρίσει την ελληνική μουσική σε ξένους, όλα είναι σπουδαία», καταλήγει.

http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/200783/giorgos-sampanis-to-moysiko-moy-protypo-einai-o-giorgos-ntalaras

[/left]

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ο Στάθης Δρογώσης στο Music Corner! (4/10/2012)

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Μαρίνα Σκοπελίτου

Φωτογράφηση: Νατάσσα Ασημακοπούλου

Music Corner – 4/10/2012

MusicCorner: Μιας και μιλάμε για το Twitter θα ήθελα να αναφερθώ στην ενόχληση που εξέφρασες μέσω αυτού για την επιστολή του Αγγελάκα προς τον Γιώργο Νταλάρα. Νομίζω ότι σε ενόχλησε η φράση «ενταχθείτε σιγά-σιγά στο κίνημα του συναισθηματικού κομμουνισμού». Ένιωσες ότι η φράση αυτή σε προσβάλλει;

Στάθης Δρογώσης: Περιμένω από ποιητές, από ανθρώπους που θαυμάζω και εκτιμώ, οι οποίοι έχουν τεράστια απήχηση στη σκεπτόμενη νεολαία να μας πουν και κάτι, όχι μόνο να μας κουνάν το δάχτυλο. Δηλαδή ναι, να κάνουμε αλληλοκαταγγελίες ο ένας στον άλλο, αλλά πες μας και μία φορά τι γνώμη έχεις για την οικονομική κρίση, μίλησε μας με λίγη ανθρωπιά για τον κόσμο. Στο κείμενο του, πέρα από το ότι κατακεραυνώνει τον Νταλάρα για το οποίο αδιαφορώ, στην ουσία λέει ότι υπάρχει ένα κίνημα συναισθηματικού κομμουνισμού το οποίο απαξιώνει. Δηλαδή απαξιώνει όσους φωνάζουν. Αυτό που συμβαίνει πραγματικά είναι ότι κάποιοι το έχουν βουλώσει και κάποιοι σχεδόν γραφικοί και ρομαντικοί σαν και εμένα φωνάζουν. Αυτοί που το έχουν βουλώσει είναι κυρίως οι μεγαλοτραγουδιστές, ενώ αυτοί που φωνάζουν είναι πιο μικροί είτε ηλικιακά είτε καλλιτεχνικά ως προς την απήχηση τους στον κόσμο. Άρα αυτό που λέει δεν ισχύει. Εγώ δεν προσβλήθηκα προσωπικά, σιγά μην αναφέρεται σε μένα, μπορεί να μην με ξέρει καν. Δεν είναι αυτό το ζήτημα μου. Το ζήτημα είναι ότι εφόσον είσαι ένας μεγάλος καλλιτέχνης που απευθύνεσαι σε μια νεολαία που σε λατρεύει και εφόσον ζεις σε αυτή τη χώρα, μην είσαι αλαζόνας. Πες μας τις σκέφτεσαι! Τα φάγαμε μαζί, δεν τα φάγαμε μαζί; Θα πεις μία λέξη για την αλληλεγγύη; Θα πεις κάτι; Ή θα πεις εγώ είμαι στη φωλιά μου στον ουρανό και από ‘κει πάνω θα γράφω κείμενα να σας κρίνω όλους;

http://www.musiccorner.gr/?p=55332

5 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Το ζήτημα είναι ότι εφόσον είσαι ένας μεγάλος καλλιτέχνης" .... Ο Αγγελάκας είναι αυτό;;; :D:laugh::D:laugh::clap::giggle:

4 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ο Αγγελάκας μεγάλος καλλιτέχνης;;; Η έστω καλλιτέχνης;;; καλλιτέχνης por los cojones

4 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κώστας Γαβράς μιλάει για τον Γιώργο Νταλάρα

Εκπομπή "Πρόσωπα", με τον Νίκο Χατζηνικολάου Τρίτη 21/12/2004

5 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...